برای تماس مستقیم کلیک کنید
چگونه دکوراسیون سنتی ایرانی داشته باشیم؟
menusearch
taknamasazanco.ir

چگونه دکوراسیون سنتی ایرانی داشته باشیم؟

به وب سایت شرکت تک نماسازان خوش آمدید
برای ارائه خدمات دکوراسیون داخلی و سازه های پیش ساخته با بروزترین طرح های دنیا در خدمت شما هستیم

۱۳۹۵/۱۱/۱۱ دوشنبه
(0)
(0)

چگونه دکوراسیون سنتی ایرانی داشته باشیم؟

چگونه دکوراسیون سنتی ایرانی داشته باشیم؟

دکوراسیون ھر خانه ای معرف سلیقه بانوی آن خانه است. می‌خواھیم نکاتی را به شما یادآوری کنیم که با استفاده از آنھا می‌توانید هنر ناب ایرانی را وارد خانه ھایتان کنید و از دکوراسیونی کاملا سنتی و زیبا بهره مند شوید. تاقچه ھا، رف ھا، ارسی ھا، ھشتی ھا، حوض ھا و باغچه ھا،تنھا شماری از عناصر کالبدی طراحی داخلی در ایران ھستند. روش معماران گذشته ایرانی در به کارگیری این عناصر، در راستای آن بوده تا از جذابیت فُرم کاسته شود و به غنای فضا افزوده گردد. طراحی داخلی یک ساختمان، داستانی است که شخصیت اصلی آن خود انسان است؛ در این بین حضور او در این فضا، چگونگی آن و ویژگی ھای فضایی که انسان در آن قرار می‌گیرد، می‌تواند تداعی کننده اصولی باشد که در ادامه 7 اصل از آنھا را می‌خوانید:


1 (نور) را دریاب:
نور عنصری است که با آن دیدن اشیا ممکن می‌شود. چه بسا نورپردازی مناسب یک فضا آن فضا را خوشامد و چشم نواز کند. نورپردازی در کنار ابعاد زیباشناختی، بعد عملکردی ھم دارد. نور مناسب در طول شب در یک فضای داخلی می‌تواند حس محدود بودن یا ابھام و ھراس را برطرف کند. نور مناسب یک اتاق حتی می‌تواند چھره آدمی را گرم و صمیمی کند. به کمک نورپردازی می‌توان یک فضای داخلی را به جزایر نورانی متنوعی تبدیل کرد. پس از باب مثال، غذاخوری باید نور ملایم و گرمی داشته باشد یا بھترین نورھا برای حمام، منابع نوری کم ولتاژ ھستند.

2 (فرم) را بشناس:
فرم، توده فیزیکی یک شی است که سه بعدی بوده و وزن دارد. فرم معموً به پوسته بیرونی بنا نسبت داده می‌شود، در حالی که فضای داخلی ھم فرم خاص خود را تشکیل می‌دھد. معموً فرم فضای داخلی تابعی از عوامل مختلف است.

3 (فضا) را احساس کن:
فضا را محدوده در دسترس کاربران دانسته اند. در طراحی داخلی معموًلا استفاده موثر از فضا و ارتباط آن با محیط، مهم است. مساله ای که در رابطه با فضا مطرح می‌شود، رعایت ابعاد انسانی در طراحی داخلی است. در طراحی داخلی می‌بایست رابطه درسـت انسان با فضا تعریـف شود و ابعاد بدن انسان ھا برای سھولت دسترسی ھای فضایی مد نظر قرار گیرد.

4 (بافت) را لمس کن:
بافـت مشخصـه ای از یک شئ اسـت که با لمس کـردن یا دیدن به چشـم می‌آید. بافت می‌تواند نرم یا خشن، کشیده یا برجسته، زبر یا مخملین و یا ابریشاست. در طراحی داخلی پوسته ھا و سطوح فضایی معموً بسته به عملکرد ھر فضا تغییر می‌کند.

5 (شکل) را بیازمای:
شکل، خط بیرونی یک شئ را تشکیل می‌دھد. در معماری معموً شکل و فرم را با ھم اشتباه می‌گیرند. معموً شکل ھا یا طبیعی ھستند یا غیـرقابل مشاھـده یا ھندسی. در ترکیب بندی یک فضا شکل اشیـا عامل تعیین کننده ای است. طراحان داخلی به کمک این عامل می‌توانند ترکیبات بصری گوناگونی پدید آورند.

6 (رنگ) را در ھم بیامیز:
در تعریف رنگ آن را خاصیت بصری فرم دانسته اند. در حقیقت عنصر فرم از طریق رنگ معنا می‌یابد. رنگ در طراحی داخلی احساس آدمی را تحت تاثیر قرار داده و روی فرم تأکید می‌کند، ضمن آنکه رنگ، حس مقیاس را ھم موجب می‌شود. کاربرد رنگ ھم، از یک فضای داخلی به فضای دیگر فرق می‌کند و در کاربرد رنگ، توجه به خصلت ھای روانی آدمیان ضرورت تام دارد.

7 (حجم) را بشناس:
حجم عنصر مھم طراحی داخلی است. در معماری سنتی ایران، شاھد فضاھای پر و خالی احجام معماری ھستیم. مقرنس ھا و گوشواره ھا خود بخشی از احجام خالی ھستند. در این معماری مسائل حجمی اھمیت زیادی دارد. ما فضای داخلی را به واسطه یه بیرونی بنا درک می‌کنیم. این یه بیرونی در حقیقت ھمان حجم کلی بناست.

منبع: روزنامه تهران امروز
نمونه کارهای اجرایی شرکت
تماس با ما
کانال تلگرام ما
اینستاگرام ما


نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر