برای تماس مستقیم کلیک کنید
یک اتاق کار ایده آل چه خصوصیاتی دارد؟
menusearch
taknamasazanco.ir

یک اتاق کار ایده آل چه خصوصیاتی دارد؟

به وب سایت شرکت تک نماسازان خوش آمدید
برای ارائه خدمات دکوراسیون داخلی و سازه های پیش ساخته با بروزترین طرح های دنیا در خدمت شما هستیم

۱۳۹۵/۶/۲۲ دوشنبه
(0)
(0)

یک اتاق کار ایده آل چه خصوصیاتی دارد؟

یک اتاق کار ایده آل چه خصوصیاتی دارد؟
● جایی برای کار و زندگی
تا حالا شده از وضع اتاقی که در آن کار می‌کنید بسیار آشفته شوید و سر درد بگیرید و یا اینکه برای یافتن چیزی و حتی برای پیدا کردن جایی برای چند دقیقه استراحت به فکر بیفتید؟ می‌خواھیم شما را با یک اتاق کار مفید و تاثیر آن در بالا بردن کارایی شما آشنا کنیم.
اتاق کار در سال ھای دھه ١٩٨٠ به میزی در گوشه ای خلوت یا در گوشه اتاق خواب خلاصه می‌شد. امروزه کامپیوترھا، دستگاه ھای فکس، ماشین تایپ، پرینتر و اینترنت و... راه ھای ارتباطی را برای زندگی ایجاد کرده اند که نیاز به فضاھایی متناسب با کاربریشان دارند. ھم اکنون دیگر یک میز کوچک و صندلی پاسخگوی نیازھای امروزی زندگی نیستند. خواه شما از اتاقتان فقط برای پرداختن صورت حساب ھا یا نوشتن نامه ھایتان استفاده کنید، یا برای کار روزانه از آن استفاده کنید، نیاز به فضایی دارید که برای شما کارآیی مناسب داشته باشد. در ابتدای طرح ریزی برای اتاق کار توجه به راه حل ھای زیر می‌تواند شما را در طراحی مناسب این فضا راھنمایی کند. یافتن فضایی که برای شما کارآیی دارد، توجه کردن به امکانات لازم موجود در مکان، در نظر داشتن راحتی مبلمان وفضا و استفاده از چیز ھایی که موجود است مبنای کار شما خواھد بود.
● یافتن فضای مناسب
فضای کار شما به زیربنای خانه شما و فضای به خصوصی که برای کار نیاز دارید بستگی دارد. برای یک راه حل جمع و جور توجه به نوع کاری که قرار است در آن انجام شود، لازم به نظر می‌رسد. ھمین طور در نظر داشتن اینکه چه فضایی را می‌توان تبدیل به فضای اداری کرد، در یافتن یک فضای کارآمد به شما کمک می‌کند. اگر از فضاھایی که در خانه کمتر کاربرد دارند، مانند اتاق مھمان، اتاق ناھارخوری و... استفاده کنید، بھتر است. ھمین طور در صورت امکان می‌توانید گنجه را نیز به محوطه اداری اضافه کنید اما اگر شما نیاز به یک فضای کامل اداری دارید، با صرف ھزینه می‌توانید مبلمان منزل را کاملا تغییر داده و فضایی کاملا اداری ایجاد کنید.
● توجه کردن به امکانات لازم
در یک مکان اداری دسترسی آسان به تلفن و برق و ھمین طور گرمایش و تھویه مطبوع ضروری است. پیشنھاد می‌شود از نورپردازی مناسب وپرده متناسب با فضا و ھمین طور از کفپوش مناسب استفاده کنید. اگر شما مراجعه کننده دارید، چه امکاناتی را برای آن در نظر می‌گیرید؟ چه میزان امنیت برای نوشته ھا و کارھایتان نیاز دارید؟ و چه مکانی را برای نگھداری از پوشه ھا و مدارک اداری و کتاب ھا و منابع مرجع در نظر گرفته اید؟برای قرار دادن مبلمان مورد نیاز برای کار، در نظر گرفتن مساحت محل کار مورد نیاز و ھمین طور چگونگی قرارگیری مبلمان در مکان، دارای اھمیت است.
● در نظر داشتن راحتی مبلمان و فضا
با توجه به زمان زیادی که در محل کار صرف می‌کنید، آسایش در این محل بسیار حایز اھمیت است. در نظر گرفتن مبلمان مناسب شامل صندلی راحت و میزھای مناسب برای کار و کامپیوتر از جمله مواردی است که باید در نظر گرفت. نکته مھم در راحتی مبلمان و فضا، در نظر گرفتن تناسبات انسانی در طراحی آنھا است. می‌توانید جھت در نظر گرفتن این موارد طرح ھایی را روی کاغذ ترسیم کنید.
● استفاده کردن از وسایل موجود
به وسایل موجود در خانه توجه کنید، به طور مثال می‌توانید از مبلمان غیرقابل استفاده در محل کار استفاده کنید، یا قفسه کتابی که برای اتاق فرزندان بزرگ است یا مبلی که دیگر از آن استفاده نمی‌کنید را به اتاق کارتان بیاورید. از قفسه ھا و کمد ھا و ... دکوراسیون ھایی که نیاز ندارید ھم می‌توانید استفاده کنید. در نھایت می‌توانید محل کارتان را مناسب با کاری که در آن انجام می‌دھید رنگ کرده، یا از کاغذ دیواری استفاده کنید.
● ساده کردن و سامان بخشیدن
از قرار دادن مبلمان اضافه در محل کار بکاھید و آنچه را که واقعاً به آن نیاز دارید و استفاده می‌کنید در اتاق قرار دھید. فضا و مبلمان را با کاری که قرار است در آن انجام دھید، ساماندھی کنید. قفسه کتب و منابع مرجع را مرتب کنید. نیازمندی ھای خود را مشخص کرده و بر طبق آنھا برنامه ای را تنظیم کنید.
طراحی اداری خانه در سال ھای اخیر رشد بسیاری داشته و بسیار متنوع و گوناگون شده است. ھم اکنون صاحبان خانه ھا می‌توانند از ایده ھای متنوع و جذابی برای فضای کارشان در منزل استفاده کنند، که توجه به موارد ذکر شده می‌تواند راھگشایی جھت بھینه سازی اتاق کارھای خانگی باشد.
اتاق کار باید حداقل دارای یک پنجره باشد و در صورت امکان بھتر است درساخت اتاق کار از درھای شیشه ای یا دیواره ھای شیشه ای یا مرئی استفاده شود. دیوارھا و سقف اتاق ھا بھتراست، رنگ روشن و مات داشته باشند و از رنگ سفید یک دست استفاده نشود. درجه گرمای مناسب در اتاق کار،بین ٢١ تا ٢٢ درجه سانتیگراد پیشنھاد می‌شود. گرمای باتراز ٢6 درجه سانتیگراد، برروی قدرت تمرکز و حواس تاثیر منفی خواھد داشت.درصد رطوبت ھوا در اتاق ھای کار، بین ٣٠ تا 65 درصد پیشنھاد می‌شود و مناسب ترین درصدرطوبت، بین 5٠ تا 65 درصد است. ھوای اتاق ھای کار باید به طور مرتب با ھوای آزاد، تازه شود و درعین حال از ورود باد جلوگیری گردد.
گیاھان داخلی، ھوای داخل اتاق ھای کاررا مطبوع تر می‌کنند. سر و صدا ھای خارجی، تاثیرمنفی بر روی تمرکز دارند. حداکثر سر و صدای مجاز برای کارھایی که به تمرکز احتیاج دارند 55 دسیبل است. برای دسترسی راحت تر به وسایل داخل اتاق کار بھتراست جلوی درھا و کشوھای میز و قفسه ھا ٨٠ سانتیمتر فضای خالی وجود داشته باشد.
● چند نکته مھم درباره نحوه قرار گرفتن میز رایانه در اتاق
▪ نور
میز کار، ھرچه نزدیک تر به پنجره قرارداشته باشد بھتراست. بدین وسیله از نور طبیعی برای خواندن و یا نوشتن استفاده خواھد شد. درعین حال باید از تابش نورھای خیره کننده و براق جلوگیری کرد.
▪ نحوه قرار دادن نمایشگر
انعکاس نور، به خصوص برروی صفحه مانیتور و تلویزیون، مزاحم کار خواندن ونوشتن می‌شود. از این جھت مانیتور باید طوری قرار بگیرد که انعکاس نور پنجره و یا لامپ مزاحمتی ایجاد نکند. کاھش یا افزایش زاویه ای که مانیتور قرار گرفته غالبا مشکل انعکاس نور را کمتر می‌کند.قاب بایی صفحه مانیتور و چشم ھا بھتراست در یک ارتفاع قرار بگیرند، یعنی مانیتور نباید خیلی باتر یا پایین تر از سطح چشم قرار گیرد.پیشنھاد می‌شود که معمو از حروف تیره و پیش زمینه سفید یا روشن استفاده شود. مانیتورھای بزرگ بھتر از مانیتورھای کوچک ھستند. فرکانس مانیتور باید حداقل ٧٣ھرتز باشد. برای نتیجه بھتر باید از فرکانس باتر از٨5 ھرتز استفاده کرد .قاب مانیتور نباید خیلی روشن و یا خیلی تیره باشد.تاثیرزیان آور اشعه مانیتور بر روی بدن، ھنوز به صورت کامل برای سازمان ھای علمی مشخص نیست. پیشنھاد می‌شود که در این زمینه به استاندارد پیشنھادی و داده ھای منتشره از طرف انستیتوی سوئدی حفاظت در مقابل اشعه توجه شود.دور کردن نگاه از مانیتور و نگاه کردن به اشیا دورتر، ھرازچند گاھی تمرین مناسبی برای چشم ھا خواھد بود.
▪ محل قرار گیری صفحه کلید
طرز نشستن باید طوری باشد که ساق دست ھا براحتی و به طور افقی روی صفحه کلید قراربگیرد. عرض میز باید به اندازه ای باشد که برای قرار گرفتن ساق دست ھا حداقل ١٠ سانتیمتر در مقابل صفحه کلید جا وجود داشته باشد.
▪ میز کامپیوتر
ارتفاع میزھای ثابت باید٧٢ سانتیمتر باشد. ارتفاع میزھایی که ارتفاع آنھا قابل تغییراست باید بین 6٨ تا ٧6 سانتیمتر باشد. زیر میز، باید به عمق 5٨ سانتیمتر و عرض حداقل 6٠ سانتیمتر، جای کافی برای حرکت پاھا وجود داشته باشد. جنس روی میز نباید براق و یا قابل انعکاس باشد.
▪ صندلی
پایه صندلی باید متشکل از پنج چرخ یا پنج پایه ثابت باشد.ارتفاع صندلی باید بین 4٢ تا 5٣ سانتیمتر قابل تغییر باشد. نشستگاه صندلی باید
حالت فنری یا انعطاف پذیر داشته باشد. ارتفاع پشتی، یا تکیه گاه صندلی بھتراست قابل تغییر باشد و از محل نشستگاه صندلی به ارتفاع 45 سانتیمتر، کمر را حفاظت کند. پشتی صندلی باید قابلیت خم شدن به طرف جلو وعقب را داشته باشد. ھنگام نشستن ھر دو پا باید روی زمین قرار بگیرد، درغیر این صورت از زیرپایی حداقل به عرض ٣5 سانتیمتر و طول 45 سانتیمتر استفاده شود.

نمونه کارهای اجرایی شرکت
تماس با ما
کانال تلگرام ما
اینستاگرام ما

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر